Saturday, October 27, 2007

* Εκπορνευμένη Πελατεία



ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ





Αν εξαιρέσουμε τον ποινικό κώδικα της Σουηδίας, όπου ο «πελάτης» θεωρείται αυτουργός βίας, απλά και μόνο επειδή επισκέπτεται τις πόρνες, απανταχού του κόσμου ο ανδρικός πληθυσμός δεν ενοχοποιείται επειδή εφαρμόζει τον στίχο «στα Λαδάδικα πουλάν’ αυτό που θες».

Ο άνδρας
είναι πολεμιστής, ανώτερος, έχει επείγουσες ανάγκες, άρα θα πρέπει να τον αναμένουν οίκοι και γυναίκες «ανοχής». Μάλιστα, οι θεωρητικοί δεν χάνουν την ευκαιρία να μεμφθούν τον φεμινισμό για τη σημερινή κατάσταση.

Νέοι και ενήλικες πηγαίνουν με τις πόρνες διότι «αναγκάζονται» από τον εξουσιαστικό φεμινισμό, ο οποίος διέλυσε τις παραδοσιακές σχέσεις ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα. Άρα, προτιμότερη η οικονομικό-σαρκική συναλλαγή, παρά οι εγκεφαλικές σχέσεις που αναστέλλουν τη σεξουαλικότητα!

Πιο σοβαροί αναλυτές ταυτίζουν τις επισκέψεις στα «κορίτσια» με την αποφυγή της πιθανής απόρριψης. «Είναι ωραίο να διαλέγεις σαν φεουδάρχης, να είσαι απόλυτα βέβαιος για το αποτέλεσμα».

Ο σεξουαλικός τουρισμός, από την άλλη, που τροφοδοτείται με δελεαστικές πληροφορίες από το Διαδίκτυο, στέλνει πολλούς Ευρωπαίους στη Νοτιανατολική Ασία, όπου σοβεί ένας σεξουαλικός παράδεισος, μακριά από απαγορεύσεις και προκαταλήψεις. «Στην Ταϊλάνδη νοίκιασα γυναίκα για μια βδομάδα. Δεν έμπαινε θέμα επιλογής, είχα σκλάβα μάλλον, παρά γυναίκα…». Όσο για τις πόρνες, απαντούν: «Οι πελάτες είναι σκατά… Δεν ξέρουν ούτε που κατοικεί ο ερωτισμός».


Υπογραφή "Του Κωστή Παπαγιώργη"

******************************************************************************


* Αρνούμαι Να Ξεχάσω ..... Μέρος 1ον



... ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ...





... ΕΣΕΙΣ ;;;