Wednesday, June 27, 2007

* Αντίο Σε Μια Καλή Φίλη



ΓΙΑΣΕΜΗ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ





Δεσμοί και αναμνήσεις των τελευταίων είκοσι χρόνων που με υποχρεώνουν με ψυχική οδύνη και πικρία να θεωρώ οφειλή και χρέος υπέρτατο αυτή τη στιγμή της συλλογικής μας προσευχής και δέησης στον Ύψιστο να αναφερθώ, έστω και με συντομία στην λελογισμένη και πολύπλευρη προσφορά και δράση σου.


Με ζήλο νεανικό και κάθε φορά πρωτόγνωρο, εργατική και ακαταπόνητη, ευγενική με τους συνανθρώπους σου, συνεργάσιμη με τους συναγνωνιστές συναδέλφους σου, αφοσιωμένη και συμπαραστάτιδα με το γλυκό σου χαμόγελο στους συμπολίτες μας που σε περιέβαλαν με αγάπη, ύψωνες πάντα το ανάστημά σου με περηφάνεια.


Βαρύ το πλήγμα που έπληξε την οικογένεια σου και όλους εμάς, το κοινωνικό σύνολο, γιατί το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο και ο πόνος βαθύς.


Υπήρξες ο συνδετικός κρίκος της οικογενείας σου. Πιστή αφοσιωμένη και συμπαραστάτιδα στο πλευρό του συντρόφου της ζωής σου, στοργική μάνα, φιλόστοργη κόρη, ηθικό στήριγμα και αποκούμπι της αδελφής σου.


Ηρωίδα αθόρυβη και σιωπηλή με το αξιοθαύμαστο και ανήκουστο κουράγιο σου αποδόθηκες σε ένα αγώνα άνισο με τον καύσωνα, ο οποίος παρά τη απαράμιλλη φροντίδα, δροσιά και θαλπωρή των οικείων σου, τελικά σε νίκησε.


Αγαπημένη μας Γιασεμή


Ανέσπερο καντήλι η μνήμη σου και εύοσμο λιβάνι η αγάπη μας, εμείς οι συγγενείς σου σε ευγνωμονούμε και υποσχόμαστε ότι δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.


Καλό σου ταξίδι.

2 comments:

MåvяiÐåliå said...

Τι έχει γίνει; Να ανησυχήσω;

Αντιγραφεας said...

Αγαπημένη MavriDalia:>> Ευχαριστώ ...